lördag 30 juli 2011

Världens bästa Atlas!!

Det är jag det säger matte :-).
Just nu går vi en helg agilitykurs för Annika Aller och idag har det gått så bra!! Allt bara funkade och matte var för första gången tydligen med vad vi skulle göra och då blev allt så mycket lättare.....
Vi pratade om handlingen och att matte måste förbereda mig innan hindrena, vi gjorde flera kanon bra övningar bla. gjorde vi en övening med slalomet och det har aldrig gått så bra!! Bara genom att matte ändrade lite på sitt sätt så funkade allt kanon :-)
Konstigt att det skulle ta 4 år för matte att fatta...
Hon kunde tom göra framförbyten och blindbyten utan att trassla till det!

Brorsorna var tvungna att följa med för husse var inte hemma.
De hade inte speciellt roligt för de fick nästan bara titta på. Men efter lunchen så fick de prova köra en liten bana och de skötte sig galant båda två! Tur att man släpp skämmas.....
Både matte och jag kan rekommendera Annika, kanonbra!! Ska bli så kul att att fortsätta kursen i morgon!

Det var väldigt länge sedan vi var in här och skrev men nu hoppas vi att matte skärper till sig och hjälper oss lite oftare. Hon har i alla fall skärpt till sig med träningen både med agility och lydnaden så i torsdags var vi faktiskt till skogås och tränade allihop, tom husse följde med och tittade! Antagligen berodde det på att Flisan och Sickan var med och då hade de med sig sin husse och matte så då kunde husse prata med Leif.

Hi,hi Flisan ser alldeles galen ut!

Fast matte blev så imponerade av Flisan och Eva. De var så duktiga ute på agilityplan!
Jaspis och Mimas tycker att det är så skoj att få träna lite agility de med och är riktigt duktiga. Matte säger att det är nästan jobbigt att vi är så duktiga och tycker att det är så skoj alla tre för hon har lite svårt att hinna med oss alla både i agilityn och lydnaden! Och jag tränar ju lite rallylydnad också :-). Men hon får väl helt enkelt ta och prioritera om lite tycker jag, om vi inte vore på jobbet så mycket så skulle vi nog hinna med alltihop! Vi väntar fortfarande på att få semester t.ex. fyra dar var vi lediga förra veckan och då åkte matte bort själv med moster Anita och så fick jag och brorsorna vara hemma och passa husse.... Men lite mer semester borde man väl få.....
Matte och Jaspis busar...

Mimas älskar slalom.....

och tunnlar!

Lite lydnadsträning hann vi med också. Jaspis gick ganska bra men han har börjat förekomma matte ibland så han gör sakerna innan matte hinner säga något och det är tydligen inte så bra. :-)
Mimas däremot går bättre än någonsin säger matte! Det mesta bara funkar!

Annars rullar det mesta på som vanligt... Häromdagen hittade vi ett kanonbra ställe på lunchpromenaden att rulla oss i :-)  Matte blev galen och sa att vi stank alla tre! Mimas och jag rullade oss lite diskret så det syntes inte så mycket på oss men lillebror var helt "bajsig" så han fick duscha på jobbet hi,hi. Alla som kom in på vårt kontor sa att det luktade illa där :-) Men på kvällen åkte vi in duschen allihop och blev schampoonerade så då var det inte så kul längre....
Nu måste vi sluta säger matte. Sen middag väntar och sedan måste hon fixa något inför morgondagen, en prommis står på schemat också!

/ Världens bästa Atlas!

4 kommentarer:

 1. ÄNTLIGEN!!! Vi är nog många som väntat på en uppdatering.
  Men det klart att Atlas är världens bästa Atlas.
  Så roligt att kursen är toppen och att matte lär sig massor :-).
  Fina bilder och ni är ju så duktiga allihop.
  Några semester dagar får väl matte och husse boka in om några veckor, så ni kan komma hit och hälsa på.
  Ha det så bra.
  Kramar från oss alla!!

  SvaraRadera
 2. Bra att nu rullar er i lite stinkande snusk ibland, så eran matte måste bry sig om er lite och inte bara jobba hela tiden ;o))
  Ska bli så skoj att träffas på fredag // kram

  Lidhultsgänget

  SvaraRadera
 3. Flisan och Eva och Sickan C1 augusti 2011 kl. 14:46

  Kul att få läsa något om er!!
  Men usch för att rulla sig i äkliga saker.
  Sickan försökte bita en igelkott i rumpan, det gjorde nog ont , för hon pep!!
  Kul att kursen er var givande. och ni hade väl tur med vädret?!

  SvaraRadera
 4. Först måste jag ju få gratulera Jaspis, hur har du orkat lära din matte så mycke? Och ni andra killar också jag är djupt imponerad! Min matte bara trallar på på sitt sätt - tråk kärring. Visst det har varit skönt nu när vi haft semester.
  Men måla, tapetsera lägga klinker och annat krafs, helt onödigt.
  Jag ska ta i med hårdhanskarna åt henne.
  Puss på er.
  Onyx.

  SvaraRadera